Blog o kajakovaní a všetkom čo k tomu patrí

Saturday, January 27, 2007

Cernoskovia a opice

No nazdar
Správa č.1. Tatko dorazil v poriadku, už si s nami užíva strašné teplo,čo tu máme. Včera (piatok) sme boli opäť časť rieky, ktorá sa volá Day 2.Jirka hlavny hrdina dna rozdal cernoskom nejake tie siltovecky dalekohlady a svetielka za co nam radi zapozovali.Na prikazli eviny sme cernoskom rozdali aj slovenske jednokorunacky pre statsie po tom ako im to jeden domaci prelozil boli vsetci stastny ako blchy. Fotka je v blbom formate tak sme dali inu s cernoskami.

Smolika som este stihol medzicasom poslat do peknej perejky a on chudak to akosi moc nestihol (lebo nevie poriadne padlovat a je slaby – samozrejme ze to neni tomova chyba ze ho zle naviedol)a tak nam stihol do fotaku vystruhat pekny ksicht.podotykam stoji za to pozret si detajl smolikovej tvare

Nakoniec sme co to aj potocili a pofotili a nielen tych cernoskov ale smolicek s jirinkou odfotili opicie prdelky ktore vyseli na stromoch.

Vsetci sme sa nakoniec stretli vo vlnke ktora ma len nejake tie 3-4 metre a dostali sme zase nejaku tu nakaldacku sroty a tak podobne. Padler:tomo trik: helix

Nasledne sme sa presunuli na veceru a potom sme zacali cakat tatka a kedze sme sa docela nudili tak sa nam podarilo vyrobit toto

No co na koniec asi len tolko ze nie každý den sa nam podari dostat sa na net takze spravicky davame tak kedy sa podari.No vsetci nam tu moc chybate v tejto peknej afrike.

Pozdravuju vas uz trosku opeceny tomo,smolik, cuncila,jirka.

PS:Dnes vecer ma prist daky autobus z ludmi zo safari a zevraj tam bude aj vela bab tak snad bude dobra party

PS2:Vsetci velmi gratulujeme Lucinke Holej k dalsiemu satanovi do zbierky

7 Comments:

Blogger Unknown said...

Ahoj pěkný fotky tak zítra zase aktualizace. Co takhle krátký video umístit na web. pokud to dovoluje rychlost připojení. tak pište a vkládejte obrázky cau.
J.L

January 27, 2007 at 6:10 PM

 
Blogger Misha said...

Caute potiaca sa grupa,

pekne fotecke,Smolikov je vyraz je ozaj velavravny.:o)Tu nam fuka jak o zivot a zima stale nikde.Malu Rencu sme poctivo v sobotu zapili,no nech sa dieta nepocikava :o).Tak sa clnkujte a piste.Ja idem pracovat.

MS

January 29, 2007 at 9:17 AM

 
Blogger GNOWEE.COM said...

Caffte, fotecky hezkeee... aj viac ak sa da. Tesime sa s vami (a trochu aj zavidime, aby som bol uprimny) a hlavne si poriadne oddychnite, tu sa nam nejako kopi praca.

Zdravi Pepe s Kackou

PS: Tomo, dovolim si tvrdit, ze sa nenecham od Teba navigovat na rieke ;)) Nepytaj sa preco.

January 29, 2007 at 9:45 AM

 
Blogger Unknown said...

No ahojte vsetci. Len k tým opiciam by som chcela dodat, ze sa moc nehrajte s nimi, lebo môzte prist zadarmo a bez pozitkov k Aidsu. Este mi stale chyba vas jedalny listok s tymi karamelovymi cervikmi.A este je tu danové priznanie a neviem kam mam ludom navigovat tie 2 percenta do akej firmy. Surne mi napiste.

January 29, 2007 at 10:55 AM

 
Blogger Rišoo said...

no krááása :))
len tak dalej, dufam, ze pokracovanie tej smolikovej fotky je na videu :P

inak, v prahe zase odisla zima (po 4 dnoch sa za noc roztopilo 25 cm snehu), takze ked potecie nejaka riecka a nebude ani z 1/8 take dobre ako nil a bude tam tesne nad nulou, budeme vsetci zavidiet :))

uzííívajte :P

January 29, 2007 at 1:49 PM

 
Blogger Unknown said...

Halo halo,už jste se nějak dlouho nehlásily tak se ozvěte jak se máte.
Ahoj J.L

January 30, 2007 at 5:07 PM

 
Blogger Mirec said...

Jeeej normalne vam zavidim, ze ako sa tam mate.. :) ale tak v dobrom.. tu na SR je docela nuda.. :( Ovela radsej by som sa tam saunoval svami.. :D Drzte sa a veela toho pojazdite.. a nezabudajte pisat.. Myslim na vas.. Mirec

January 30, 2007 at 6:48 PM

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home