Blog o kajakovaní a všetkom čo k tomu patrí

Wednesday, January 31, 2007

novy usek nilu a novy spolubyvajuci v chatke

Haloooo
Tak znovu sa vam ozyvme z tej nasej peknej ugandy.Tak zacneme pekne po poriadku.pred vcerom sme si dali taky docela dlhsi trip a splavili sme naraz day1 a day2. Bola to docela prca. Po dlhej ceste do horneho kempu sme sadli na vodu asi tak okolo 12:00 a cakali na niekoho kto nas prevedie cez vlnky a valce:) Nakoniec sme natrafili na skupinku miestnych ktori nas previedli resp naviedli do velkych valcov.Zacalo to docela pekne ale hned na druhej perejke nas domaci naviedli do pekneho velkeho valceku a my sme tam samozrejme vsetci pekne naskakali.pred sebou sme ali uz ale perej death dutch man. Za ktorou tomo stratil padlo a dalsiu siel bez neho

cast den 1 sme zakoncili perejov itanda falls s obtiaznostou WW6, nesli sme ju celu ale len druhu cast. Ale sak nabuduce mozno .

a nieco sme ale aj zisli

Nasledoval nas uz stary znam usek ktory sme splachli uz rychlo. Dalsi den sme prehlasili za regeneracny a boli sme len na nasej vlnke aj to lendo obeda
po obede sme zevlovali.
Dalsi den pri ranajkach sme mali prekvapko.Zo strechy spadla jastercka a hned za nou
prasil taky hadicek ata chudera jasterickato samozrejme nestihla a to skoncilo asi takto

den sme stravili zase len na vlnke.Nabuduce sa vydame splavit este raz kalagala falls.no a vecer sme si dali zese nejaku tu slovensku party.No a ked sme sli konecne ze spinkat tak v chatke nas cakalo prekvapko ale sak usudte sami.Fotka pred a po tom ako nam nas anglicky kolega vysvetlil ako sa tu s pavukmi zaobchadza:)
takze jeden obrazok pred

a jeden po

Takze zatial to bude asi vsetko.Tak v skratke co budeme robit nasledujuce dni.Chystame sa splavit este raz druhy usek rieky ale tentoraz uz aj s puzdrom na kameru (takze sedo drz palce)a potom sa pomaly preunieme do druheho kempu odkial budeme splavovat prvy usek rieky.
s pozdravom
Smolicek,Tomo,Jirinka a Cuncilka

9 Comments:

Blogger Unknown said...

Ahoj
Úžasný moc pěkný fotky z vody hlavně ta hadice,jěště,že jsem nejel tydle zvířata zrovna nemusím.
Aspoň byla vydatná snídaně tak zase něco napište.
Ahoj J.L
PS:Pořádně se strojte ať
nenastydnete tady je hrozná
kosa.

January 31, 2007 at 6:21 PM

 
Blogger miska said...

Caaute, konečne sa mi to podarilo! Ako sa dari? Citala som setko:o)toho pavuka by som zachlostila este pred odfotenim...hmm je ich tam vela? a aky bol dlhy? Tu je krasne teplucko..dnes bolo slniecko a asi 10 stupnov. a aby som nezabudla pozdravuje vas Klobaska:o) Budte tam dobri, pozdravte cernoskov a ja zas nieco napisem..to ucenie mi leze na nervy a to som este ani nezacala...:o)papa

January 31, 2007 at 6:32 PM

 
Blogger GNOWEE.COM said...

Tuším ste stále na vode a určite sa flákate kade-tade, keď nemáte čas pridávať ďalšie fotky a texty a tak... ale šak chááápeme, veď ste tam nešli do tej bakelitovej Afriky bloguvat, ci co... tak si to užite a snáď sa zajtra dačoho dočkáme, už sa veľmi tešíme.
pj & cigaňa

February 4, 2007 at 8:44 PM

 
Blogger Unknown said...

Vyzerá to tak, ze ozaj mate elektriku kazdy priestupny rok, ale tiez som zvedava uz na dalsie fotky. Aj s tym telefonnym cislom je to take cudne, ze obycajne len zavrci,musim drzat sluchatko velmi daleko od usi,aby som neohluchla a nic z toho. Alebo ste taký zaujati s tými cernoskami, že aj zabúdate, ze aj v nejakej Európe žijú ludia.
Anatok

February 4, 2007 at 9:30 PM

 
Blogger Unknown said...

Haloooo. Fotečky žadny
J.L

February 5, 2007 at 9:30 AM

 
Blogger Rišoo said...

fu. pekne pekne. lepsie nez sazava :)
pocujte mam technicku onu. vraj artistic sa rozhliada, koho by sponzoroval na nejakom peknom tripe (zdroj www.raft.cz). tak sa pekne snazte, kameru berte aj na vodu a neutopte ju, ani seba :))
zatial ahooj :P

February 5, 2007 at 6:10 PM

 
Blogger ili said...

Ahojte vyletnici, co je s Vami, ze ziadne spravy, fotky. Snad Vas domorodci alebo nejake stvornohe potvory nezmylili s jedlom na ranajky.Ak ano, tak naozaj zbytocne cakame na spravy. Nedajboze snad ste nezmrzli. Tu je celkom pekne, ako nazaciatku jari.A co africanky? Apatok auto je poservise, vymenili aj akumulator. Inac predpokladala som, ze aj taka chyba tam bude, lebo v den jeho odchodu vecer auticko ma nechalo v stichu, zostala som trcat na ceste, ale nastastie po par minutach znovu sa dalo nastartovat, takze som sa do kotulala domov.

February 7, 2007 at 7:40 AM

 
Blogger Unknown said...

Halo haló copak se děje,že neodpovídáte? Pošlete obrázky krokodailů
J.L

February 8, 2007 at 6:58 PM

 
Blogger GNOWEE.COM said...

My chceme príspevky! My chceme nové príspevky! Uuuuuuuuž!!! Nabudúce vás nikam nepustíme a budete mať po vtákoch. Takže bacha na to.

Special msg for Smolik: Vejdzi do tego brutaľu i pošli dáku bardzo mocnu mesidžu.

February 8, 2007 at 9:43 PM

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home