Blog o kajakovaní a všetkom čo k tomu patrí

Wednesday, May 2, 2007

Welcome Canada

Po miernych problemoch na letisku s autom a tak sme sa vydali obzret Montreal a slavne Lachines rapids kym sme cakali na nasho dalsieho clena vypravy z ciech.Vecer sme sa presunuli na vlnku v Chambley kde sme si na druhy den docela dobre zajazdili. na fotkach je evina a honza ako blaznia na chambley.



Na vecer sne sa presunuli do nasho kempu pri rieke Ottawa kde sme dostali super chatku ktora sa velmi podoba tym ktore sme mali v Ugande. Dost do nej fuka a je v nej velka zima kedze sa v nej nekuri. Dalsie dni sme sa snazili potrenovat na MS ale kedze neebolo moc vody tak sme jazdili len na takych malych vlnkach ktore by sme nasli aj u nas na Slovensku a v Cechach (boli dost priserne). Vcera zacal tiect aj preslaveny BUS EATER ale v plnej parade sa nam ukazal az dneska ked sa im podarilo na vlnu nastavit optimalny prietok. Na treningoch sme si moc nezajazdili kedze sme sa o vracak a o vlnu museli podelit asi tak so 30 timi dalsimi kajakarmi ale ta vlna stala za to (vid foto) Je fakt naozaj velmi velka.



Na vlnku sa dostavame nasim super farom DODGE grand karavan s objemom motora 3.5 litra a 6 valec cize dost dobre auticko.Kedze nam k nemu nedali striesku tak navezeujeme na sposob a la Uganda.


Zajtra sa nam zacinaju preteky a ako prvi sa predvedu muzi. Pozajtra nasleduju zeny a juniory. Takze skuste nam vsetci nasledujuce dni drzat palce aby sme neskoncili posledny. PO kavalifikaciach sa mozno znovu ozveme ak sa nam podari rozchodit ten ich priserny internet. Este sme sa zabudli zmienit o pocasi tak k tomu asi len tolko ze tu je dost zima a skoro stale tu prsi takze nic moc ale kanadania tomu hovoria sunny.
Alkohol tu maju priserne drahy takze si ho kupujeme do zasoby ale este nam to nikdy nevydrzalo ale zase tie party stoja za to.Teda taka tancovacka na streche chatky to je ono.
No teda musime koncit takze s pozdravom
Evina ktora nikdy nie je tincho a do vsetkeho keca, cunco, Honza alias JOhny burger, jirka a tomo ktory pisal clanok aj ked nevie poriadbe gramatiku. :)

PS: este jedna info pre nase drahe mamicky > vsetci sme zdravy a je nam fajn

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Ahojte zmrznuti, som rad ze ste sa konecne ozvali. Na zohriatie treba viacej pit - ale pravdepodobne Vam chyba Uganske profilaktikum / t.j. Jirkov 80% RUM / ale pevne verim ze ste dost sikovny a najde adekvatnu nahradu na dezinfekciu ako aj zohriatie. Ze vraj dobre ohrievaju aj medvedie kuzusiny najme zive.
Vlnka vizera fak dobre, a Tomo aj tvoja paradicka je fakt dobra, skoda ze ste nedali viacej fotiek abz sme sa mohli potesit.
Na preteky Vam vsetkym drzime palce aby to dobre dopadlo a mali ste co oslavovat.
Ozaj Tomo, ako taha auticko, zrychluje dobre.

May 2, 2007 at 7:24 PM

 
Blogger Unknown said...

Esteze ste si spomenuli! A co strava? Vymenili ste capati na hamburgery?

May 3, 2007 at 10:17 AM

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home