Blog o kajakovaní a všetkom čo k tomu patrí

Wednesday, February 27, 2008

New Zealand update 4

Ahoj vsetci.
Tak uz sa vam hlasime len dvaja. Tomo a Palo zvysok nasej vypravy je uz doma.Ale nic sa nebojte my si to tu uzivame este aj bez nich :)Po odchode Karaska a Honzu sme este na dalsi den zase raz zbuchli Waioru ale tento krat uz aj so Smolikom a potom sme sa s nim rozlucili kedze on letel dva dni po nasich ceskych bratoch. No ale aby som teda este nezabudol este v ten den ale uz bez smolika sme zbuchli lavostranny pritok waiory z nazvom Mangakarengorengo. Dobry nazov ne? v kilometrazi je pisane ze pokial ho neviete vysklovit tak by ste sa nemali na tento potocik pustat. Inac ale bol pekny take slajdiki a jedna taka moralovka ktoru sme radsej preniesli a zopar sifonov v podobe zatopenych mostov. Zial fotky nemame lebo uz sme nemali fotak:( Dalsi den sme travili freestylovanim a cakanim kym bude mat Huka falls vodu na sprasenie ale nic z toho nevyslo takze sme sa vydali spolocne s Kubom Suchym na riecku na pusti a jej pritok ktory prameni niekde pri sopke.



Typ sme dostali od zajica na tuto riecku ale samozrejeme ze sa nam zabudol pozmenienit o nejakych tych skokoch a na potoku kde neboli vracaciki a smazil dole bolo o zabavu postarane - mimichodom zase raz vtipne meno potocika ze Ohinepago. po sutoku s dalsim bolo uz v pohode.







vecer sme sa vypravili za zajicom ktory nam ukazal ich lokalnu krcmu s niekolkymy fajn hrami ako napr podliezanie stola bez dotyku zeme stveranie sa po tramoch krcmy atd.... no bolo vtipne.
No a dnes sme sa vyberali na poslednu cast pereje Aratiatia kde pustaju vodu 4 krat do dna na pol hodku. Takze prvi krat sme si pozreli a druhuy krat sme to tam nasmazili vid foto.









No to je asi zatial vsetko. Dalsie dni budeme travit tu hore v Rotorue no a keby sa nam uz nepodarilo dostat sa na net tak cus a uvidime sa doma na pive:)

2 Comments:

Blogger cuca said...

jeeee cauteeee tak dufam, ze vsetko dopadlo dobre :)
no musim uznat, ze nazov Mangakarengorengo je uplne svetovy len na moj vkus ma vela r :)
inak davam vam bojovu ulohu musite zistit ze ked vypustite vodu z umyvadala tak do ktorej strany sa bude voda tocit :)
inak si to tam este uzite a doneste veeela dokuemntacii :)

February 27, 2008 at 11:25 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ahojte pupuskovia, ked uz nemate dozor nad sebou, nerobte zivot riskujuce plavby. Velmi sa tesime na Vas.

February 28, 2008 at 2:04 PM

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home